შემადგენლობა:
მომზადება:
კარტოფილი გავასუფთავოთ და შევწვათ 10 წთ ზეთში და 1 ს.კ კარაქში. გადავაბრუნოთ
კარტოფილი, დავუმატოთ 1 ს.კ კარაქი და შევწვათ 5 წთ, მოვასხათ ღვინო, მაღალ ცეცხლზე ოდნავ
ამოვაშროთ, დავუწიოთ ცეცხლს, ჩავაგდოთ 1 ს.კ კარაქი, მოვაყაროთ კარტოფილს მარილი და
შევწვათ 20-25 წთ. მზა კარტოფილს მოვაყაროთ პილპილი, რეჰანის ფოთლები და მივიტანოთ
სუფრასთან .
ჩაშუშული ხორცი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი