კარტოფილი ღვინოში

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოთ და შევწვათ 10 წთ ზეთში და 1 ს.კ კარაქში. გადავაბრუნოთ

კარტოფილი, დავუმატოთ 1 ს.კ  კარაქი და შევწვათ 5 წთ, მოვასხათ ღვინო, მაღალ ცეცხლზე ოდნავ

ამოვაშროთ, დავუწიოთ ცეცხლს, ჩავაგდოთ 1 ს.კ კარაქი, მოვაყაროთ კარტოფილს მარილი და

შევწვათ 20-25 წთ. მზა კარტოფილს მოვაყაროთ პილპილი, რეჰანის ფოთლები და მივიტანოთ

სუფრასთან .

კარტოფილი ღვინოში

3 (60%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჩაშუშული ხორცი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი