ღვინოში მოშუშული თევზი

შემადგენლობა:

მომზადება:

თევზის ფილეს გააცალეთ კანი და დაჭერით.ფილეს დაასხით იმდენი ღვინო, რომ ნახევრად ფარავდეს, დაუმატეთ კარაქი.ლიმონი კანიანად დაჭერით, ამოაცალეთ კურკები და ფილესთან ერთად მოათავსეთ ტაფაში. დააფარეთ თავზე და ნელ ცეცხლზე შუშეთ მომზადებამდე.სუფრასთან მიტანის წინ თევზი გააფორმეთ, გარნირად მიიტანეთ კარტოფილის პიურე.

 

 

 

ღვინოში მოშუშული თევზი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი ქინძმარში





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი