შემადგენლობა:
მომზადება:
ჭარხლის ფოთლები გავარჩიოთ,გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარე მარილიან წყალში 5-10 წუთი. მოხარშული
ჭარხალი გადავიტანოთ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად. დავამატოთ მარილი და გავაციოთ. საფუვრიანი
ცომი გავყოთ ორად, გავაბრტყელოთ ქურის ტაფის ზომაზე. დავაფინოთ პირველი ფენა, მოვათავსოთ შიგთავსი.
დავადოთ მეორე ფენა,
გვერდები შემოვუკეცოთ, ალგ- ალაგ ჩანგლით დავჩხვლიტოთ და გამოვაცხოთ ღუმელში 200-220 გრადუსზე.
ტარტალეტკები (სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი