შემადგენლობა:
მომზადება:
ცომის მოსამზადებლად კვერცხი ავთქვფიოთ შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გაცრილი ფქვილი, კარაქი, სოდა და ცომი მოვზილოთ. ცომი გავყოთ 2 ( დიდ და პატარა) ნაწილად. პატარა გუნდა შჶვდთ მაცივარში. დიდი გავაბრტყელოთ, გავფინოთ აერღუმელის ცხიმწასმულ ტაფაზე. ჟოლოს ავურიოთ შაქრი ფხვნილი და ცომზე თანაბრად გავანაწილოთ. მაცივრიდან გამოვიღოთ პატარა გუნდა, გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და ჟოლოს ზემოდან მოვაყაროთ. გამოვაცხოთ შევარდისფერებამდე 200 გრადუს ტემპერატურაზე გაცხელებულ აერღუმელში.
ჯემიანი ნაჭრები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი