შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხის გული ავთქვფიოთ 0.5 ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერტდ, ავუმატოთ დარბილებული კარაქი და ფქვილი. მიღებუილი ცომი ჩავდოთ პოლიეთილენის პარკში და 30 წუთის შევდოთ მაცივარში. შემდეგ ცომი გამოვიღოთ მაცივრდიან, გავაბრტყელოთ, ჩავფინოთ ტაფაში, კიდეები ავოვწიოთ, ჩანგლით ჩავჩხვლიტოთ და გამოვაცხოთ 10-15 წუთის განამვლობაში. შემდეგ ღვეზელზე მოვათავსოთ მაყვალი და გამოვაცხოთ კიდევ 20 წუთი. კვერცხის ცილა ავთქვფიოთ დანარჩენ შაქრის ფხვნილთან ერთად სქელი ქაფის მიღებამდე, ზემოდან წავუსვათ მაყვლს და 2-3 წუთით კვლავ შევდოთ აერღუმელში და გამოვრთოთ. გამორთვის შემდეგ ღვეზელი 30 წუთით დავტოვოთ აერღუმელში.
იაპონური ფორთოხლის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი