ქლიავის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარაქი და შაქარი ათქვიფეთ ერთად, დაუმატეთ კვერცხი და ვანილი და განაგრძეთ თქვეფა. შემდეგ დაუმატეთ

ფქვილი, გამაფხვიერებელი, დარიჩინი და კარდამონი. კარგად აურიეთ. ბოლოს დაამატეთ რძე და კარგად

ათქვიფეთ. მიღებული მასა მოათავსეთ ტორტის საცხობ ფორმაში, ზემოდან მოაწყვეთ დაჭრილი ქლიავი

და ასევე მოაყარეთ  2 ს.კ შაქარი. შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე დაახლოებით 45-50 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი ''მადონა''