შემადგენლობა:
მომზადება:
ხახვი გაფცქვენით და წვრილად დაჭერით. ქაშაყის ფილე დაჭერით ფენებად. დაუმატეთ ხახვი და კამა და
შეინახეთ დახურულ ქილაში. ქვაბში ჩაასხით ღვინის ძმარი, ჩააგდეთ დაფნის ფოთოლი, მიიყვანეთ
ადუღებამდე, გააცივეთ და ჩაასხით ქილაში, რომელშიც ქაშაყია. ქილას მჭირდროდ დაახურეთ თავსახური
და 2 დღით დატოვეთ გრილ ადგილზე, მაგრამ არა მაცივარში.
ქამბალა კვერცხით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი