გთავაზობთ ქამბალას ფილეს შეწვის რეცეპტს!
შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ ქამბალას ფიელ ცივ წყალში, შეაშრეთ, მოასხით ლიმონის წვენი და გააჩერეთ 30 წთ. შეაზავეთ
მარილით, პილპილით, ამოავლეთ გამდნარ კარაქში, მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა.
ღუმელზე დადგით ტაფა, ჩააგდეთ 2 ნაჭერი კარაქი და შეწვით ქამბალას ფილე დაახლოებით 5-10 წთ, სანამ
ყველა გვერდი ოქროსფერი არ გახდება. სუფრაზე მიიტანეთ მოხალულ ნუშთან ერთად.
კალმახი ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი