ქათმის ხორცი ქოქოსის ფანტელებით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფქვილი,ფამაფხვიერებელი ნიორი, წიწაკა, კვერცხი და წყალი ავურიოთ ერთმანეთში კარგად.

ქოქოსი და საფანელი ავურიოთ ერთმანეთში. ქათმის ხორცი ჯერ ამოვავლოთ ფქვილში, შემდეგ

კვერცხიან მასაში და ბოლოს ქოქოსსა და საფანელში.

ქვაბი ნახევრამდე გავავსოთ ზეთით, კოვზით ჩავაწყოთ ქათმის ხორცი და შევწვათ ორივე მხრიდან.

ქათმის ხორცი ქოქოსის ფანტელებით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გოგრის სამარხვო სუპი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი