ქათმის ხორცი ბრინჯის შიგთავსით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მთელი ქათამი ჩადეთ მდუღარე წყალში და ოდნავ მოთუთქეთ. ამოიღეთ და გააცივეთ. მარილწყალში მოხარშეთ ბრინი ( ბრინჯს მოხარშვა უნდა აკლდეს), გადაწურეთ საწურზე და გადაავლეთ ცივი წყალი. დაწრეტის შემდეგ  მოათავსეთ ჯამში, დაამატეთ სუნელები , წითელი წიწაკა, ნიგოზი, წვრილად დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში, მარილი და კარგად აურიეთ.  მიღებული მასით ამოავსეთ ქათამი, მუცელი ამოუკერეთ,წაუსვით არაჟანი, შედგით ცხელ ღუმელში და შებრაწეთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ორაგულის ფილე მდოგვით