ქათმის ხორცის ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. ქათმის ხორცი დაჭერი პატარა ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი და დაფქული წიწაკა.გარეცხეთ ხახვი,წიწაკა და დაჭერით წვრილად. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე.
  2. ქათმის ფილე ხახვთან და წიწაკასთან ერთად მოშუშეთ ზეთში 5 წთ. გადმოდგით და შეურიეთ ათქვეფილი კვერცხი და ყველი. შეკაზმეთ სურვილისამებრ.
  3. ხაჭო ზეითუნის ზეთთან, კვერცხთან და მარილთან ერთად ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. შეურიეთ ერთმანეთში არეული ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი.
  4. ცომი გაყავით ოთხად. ყოვეი ნაჭერი ჩადეთ ორ გრძელ პერგამენტს შორის და გააბრტყელეთ მართკუთხედებად. ქათმისხორციანი შიგთავსი გაანაწი;ლეთ ცომის ერთ ნახევარზე, მეორე ნახევარი გადმოახურეთ და კიდეეტზე თითით დააწექით, რომ ერთმანეთს მიეწებოს. აცხვეთ 30 წთ. სურვილისამებრ მიირთვით თბილი ან ცივი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტოლმა ვაზის ფოთოლში





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი