მასალა:
მომზადება:
ქათამი დაჭერით, ჩააწყვეთ ქვაბში და მოშუშეთ საშვალო ცეცხლზე, როცა წყალი ჩაშრება, მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაუმატეთ ქარაქი ან ერბო და მოხრაკეთ. დაამატეთ დაფნის ფოთოლი, თან დროდადრო კოვზით ურიეთ. დაასხით 1 ჭიქა ადუღებული წყალი, კანგაცლილი პომიდორი და ადუღეთ, ვიდრე ქათმის ხორცი არ მოიხარშება. შემდეგ დაუმატეთ დანაყილი წიწაკა, წვრილად დაჭრილი წინძი და რეჰანი.
კარტოფილი ლორით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი