შემადგენლობა:
სოუსისთვის:
მომზადება:
ქათმის ფილეს წავუსვათ ზეთი, მოვაყართ მარილი,პილპილი და გავაჩეროთ 10 წთ. შემწვათ
ქათამი ყველა მხრიდან, გავაციოთ, დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. პომიდორი და კიტრი დავჭრათ
თხლად, ხახვი დავჭრათ ნახევარრგოლებად, მწვანილი დავჭრათ წვრილად და დავალაგოთ
ლავაშზე ჯერ კიტრი, შემდეგ პომიდორი, ხორცი,ხახვი, ოხრახუში და მოვასხათ სოუსი,რომელიც
ასე მზადდება: იოგურტს შევურიოთ ლიმონის წვენი, გაჭყლეტილი ნიორი, მარილი,პილპილი
და კარგად ავურიოთ. გადავახვიოთ ლავაში და მოვამზადოთ გრილზე.
ხორციანი ბლინები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი