შემადგენლობა:
მომზადება:
გაალღვეთ ცომი ოთახის ტემპერატურაზე. დაჭერით ქათამი. გააცხელეთ ზეთი და შეწვით ნაჭრები.
შემდეგ შეკაზმეთ მარილითა და პილპილით. დაუმატეთ სოკო, თეთრი ღვინო, ნაღები და კარგად მოურიეთ.
წაუსვით კარაქი ღვეზელისთვის განკუთვნილ ლანგარს და მოათავსეთ მასზე ცომის ერთი ფენა, ისე რომ
ცომის ირგვლივ დატოვოთ ცოტა ადგილი. ცომს ზევიდან მოასხით ქათმის მიქსტურა. ცივ წყალში
გაავლეთ პრასი, გაწურეთ და გაამშრალეთ ტილოთი.
შემდეგ დაჭერით და მოააყრეთ ზემოდან ხორცს. ცომს ჩამოაჭერით კიდეები და შეინახეთ გარნირისთვის.
ცომის მეორე ფენა დაახურეთ ხორცს ზევიდან. ღვეზელის კიდეები ყველა მხრიდან დახურეთ.
შუაგულში გააკეთეთ პატარა ჭრილი, რომ ჰაერმა იმოძრაოს და ღვეზელი შიგნიდან ამოშრეს.
გარნირისთვის გამოიყენეთ დეკორატიული დაჭრილი პატარა ცომები. ათქვიფეთ კვერცხის გული,
წაუსვით ამ ცომებს და 35-40 წუთი აცხვეთ 200 გრადუს ტემპერატურაზე წინასწარ გაცხელებულ
ღუმელში.
ესპანური სენდვიჩი |