ქათმის ღვეზელი

შემადგენლობა:

ცომი: 

გულსართი :

მომზადება:

ქათმის ხორცი 5 წუთის განმავლობაში  ვადუღოთ და გადავწუროთ, კარტოფილი გავფცქვანათ, მარილიან წყალში 10 წუთი ვადუღოთ და გადავწუროთ. ქათმის ხორცი და კარტოფილი პატარა ზომის კუბიკებად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი. კვერცხი და მარილი ავთქვიფოთ, დავუმატოთ მაიონეზი, წყალი და ფქვილი. უნდა მივიღოთ არაჟნის სისქის მასის ცომი. ფორმას წავუსვათ კარაქი და ცომის ნახევარი ჩავასხათ. ზედ გადავანაწილოთ გულსართი და კვლავ ცომი დავასხათ. ზემოდან ლამაზად მოვასწოროთ. გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 35- 40 წუთის განმავლობაში.

ქათმის ღვეზელი

3.7 (73.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჩებურეკი სოკოთი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი