შემადგენლობა:
მომზადება:
დაკეპილი მარგარინი შეურიეთ ფქვილს, დაუმატეთ 1 კვერცხი, მარილი და მოზილეთ ცომი. გააციეთ. ქათმის ხორცი დაჭერით, შეურიეთ კუბიკებად დაჭრილი შებოლილი ხორცი, არაჟანი, მაიონეზი, მწვანილი, ფსტა, მარილი და პილპილი. სტაფილო გაჭერით სიგრძეზე და გათუთქეთ. ცომის2/3 მოათავსეთ ფორმაში, ზემოდან გაანაწილეთ ფარშის 1/3. 4 მოხარშული კვერცი, სტაფილო და დარჩენილი ფარში. ცომის ნაპირები ამოკეცეთ და წაუსვით ცილა. ზემოდან დააფარეთ დარჩენილი ცომი. შუაში გაუკეთეთ ნახვრეტი. გადაუსვი კვერცხის გული და აცხვეთ 175 გრადუსზე 1 სთ. და 20 წთ. ჟელატინი დაალბეთ წყალში, შეურიეთ ბულიონში, გაათბეთ, დაუმატეთ პორტვეინი. შემდეგ ნახვრეტიდან ჩაასხით ღვეზელში და გააცივეთ.
ხორციანი ღვეზელები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი