შემადგენლობა:
მომზადება:
ფქვილი,ფამაფხვიერებელი ნიორი, წიწაკა, კვერცხი და წყალი ავურიოთ ერთმანეთში კარგად.
ქოქოსი და საფანელი ავურიოთ ერთმანეთში. ქათმის ხორცი დაჭერით ოთკუთხედებად,
ჯერ ამოვავლოთ ფქვილში, შემდეგ
კვერცხიან მასაში და ბოლოს ქოქოსსა და საფანელში. ასე გავაკეთოთ სანამ ხორცის არ გათავდება.
ქვაბი ნახევრამდე გავავსოთ ზეთით, კოვზით ჩავაწყოთ ქათმის ხორცი და შევწვათ ორივე მხრიდან.
ქათმის ბურთულები |