შემადგენლობა:
მომზადება:
გავასუფთავოთ ქათამი, დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავაწყოთ ქვაბში და მოვშუშოთ. დავაყაროთ დაჭრილი ხახვი,
დავასხათ ცხიმი და გავაგრძელოთ შუშვა თავღია ქვაბში 15-20 წუთის განამვლობაში. დავამატოთ ტომატი
ქათამს, დავახუროთ თავსახური და გავაჩეროთ ხორცის მოხარშვამდე. შემდეგ გავთქვფიოთ კვერცი და
დავამატოთ ქათამს ნელა. დავამატოთ დაჭრილი ქინძი,ოხრახუში,კამა მარილი და წიწაკა, ვადუღოთ კიდევ
5 წუთი და კერძი მზადაა.
ფლავი ხორცით |