შემადგენლობა:
მომზადება:
კარგად მოხარშულ ქათამს მოაყარეთ მარილი, გააცივეთ, ხორცს მოაცილეთ ძვლები და დაჭერით ასანთის
ღერების სიგრძის წვრილ ნაჭრებად.გაფცქვნილი ბოლოკი გახეხეთ და გაწურეთ ქინძი და ნიორი
დანაყეთ.მაიონეზში გახსენით უცხო სუნელი, წიწაკა, ქინძი, ნიორი, შეურიეთ ბოლოკი, ქათმის
ხორცი და კარგად აურიეთ.
ენა არაჟნით |
kitrsac vushvebi xolme da witel bulgarul wiwakasac,shesaxedat ufro tvalshi mosasvlelic aris da gemrielic 🙂
martali xar teo mec mase vaketeb da ugemrielesia