ქათმის პიკატა

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაშალეთ ბრტყლად ქათმის მკერდი და მოაყარეთ მარილი და პილპილი, ამოავლეთ თითოეული

ნაჭერი ფქვილში, დაფერთხეთ ზედმეტი ფქვილი, მაღალ ცეცხლზე გააცხელეთ ტაფა და გაადნეთ 3 ს.კ კარაქი.

დადეთ ქათმის ნაჭრები და შეწვით ვიდრე ოქროსფერი არ გახდება, რაც უფრო კარგად შემწვარი და ხრაშუნა

იქნება, მით უკეთესია. შეწვით თითოეული მხარე დაახლოებით 3-5 წთ. გადაიტანეთ ქათამი ტაფიდან და

იგივე ტაფაზე დაამატეთ ქათმის ნახარში და ლიმონის წვენი, ადუღეთ , შემდეგ დაამატეთ ქათმის ხორცი.

კოვზით რამდენჯერმე მოასხით საწებელი ქათმის  ხორცს. სუფრაზე გადაიტანეთ მომზადებისთანავე და

დარჩენილი საწებელი მოასხით ისევ ქათამს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბადრიჯნის კატლეტები