შემადგენლობა:
მომზადება:
წვრილად დაჭერით ოხრახუში, შემდეგ დაჭერით ბეგქონდარა,
ასევე დაჭერით წვრილად ლიმონის კანი და აურიეთ მწვანილში, კარგად მოურიეთ.
დაჭერით ქათმის მკერდი (პორციის ნაჭრებად) შეწვით , მოაყარეთ მარილი და პილპილი და გადმოიტანეთ თეფშზე.
ტაფაზე სადაც ქათამი შეიწვა დაამატეთ ბულიონი, კარგად მოურიეთ და აცადეთ წამოდუღდეს.
დაუმატეთ ბულიონს მწვანილი და ლიმონი და ურიეთ.
ბულიონში მოათავსეთ ქათამი, ურიეთ და ადუღეთ 5-7 წუთის განმავლობაში.
სუფრაზე მიტანამდე თეფშზე გადმოიღეთ ქათამი და თითოეულ ნაჭერს მოასხით სოუსი.
ჭარხლის სალათი მჟავე კიტრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი