შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათამი გაჭერით 4 ნაწილად. დაჭყლიტეთ ნიორი. ქათამს მოაყარეთ მარილი,პილპილი და წაუსვით
ნიორი. შემდეგ ქათმის ნარები ყოველი მხრიდან შებრაწეთ ზეთში. პომიდორი ჩაყარეთ ადუღებულ წყალში,
შემდეგ გაააწყვეთ ცივ წყალში და გააცალეთ კანი. ამოაცალეთ თესლები და დაასხით ხორცს.
დაასხით თეთრი ღვინო, დაახურეთ თავსახური და 45 წუთით ადუღეთ ნელ ცეცლხზე. ქათმის ნაჭრები
ხშირ-ხშირად ატრიალეთ და საჭიროებისამებრ უმატეთ თეთრი ღვინო. 30 წუთის შემდეგ ხორცს დაუმატეთ
წვენგამოწურული ზეთისხილი. ისევ დაახურეთ თავსახური და ადუღეთ. წვენი შეაზავეთ მარილით
და პილპილით.
შემწვარი ყვავილოვანი კომბოსტო |