შემადგენლობა:
მომზადება:
პატარა თავი ხახვი დავჭრათ წვრილად, ნიორი გავჭყლინტოთ და ორივე ერთად მოვშუშოთ ცხიმში. პურის
ნაჭერი დავალბოთ რძეში. ქათმის გულმკერდი მოვხარშოთ, მოვაშოროთ ძვლები, კანი და გავატაროთ
ხორცსაკეპ მანქანაში. ქათამს დავუმატოთ დამბალი პური, მოხრაკული ხახვი და ნიორი, ათქვეფილი კვერცხი,
ტომატი, წვრილად დაჭრილი მწვანილები და სუნელები. ყველაფერი გადმოვიღოთ ჯამში და შევურიოთ
დაკონსერვებული სიმინდი. მიღებული ფარშისგან გავაკეთოთ ბურთულები და მივცეთ კატლეტის ფორმა.
შევწვათ ცხიმში და 2-3 წუთის განმავლობაში.
ფლავი ხორცით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი