ქათმის და ღორის ხორცი ღვინოში

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქათმის მკერდს მოაყარეთ პილპილი და სალბი. თხლად დაჭერით ღორის ხორცი და შემოაწყვეთ ქათმის

გარშემო. გამდნარ ღორის ქონში შეწვით ხორცი.

გადმოიღეთ და შეინაზეთ თხილად. შემწვარი ხხორცის წვენს დაუმატეთ ღვინო, არაჟანი და ხშირად

მოურიეთ. ადუღებულ სოუსში ჩააწყვეთ შემწვარი ხორცი და 2 წუთით ადუღეთ ნელ ცეცხლზე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

აჯაფსანდალი ბრინჯით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი