ქათმის გულ-ღვიძლი

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააცხელეთ ტაფა, დაასხით ზეთი, დააყარეთ გულ-ღვიძლი და შეწვით. ხახვი გაჭერით შუაზე და დაჭერით

თხლად. გულ-ღვიძლი რომ შეიბრაწება, დაუმატეთ კარაქი,დაჭრილი ხახვი, სანელებლები, პილპილი და

მარილი. როცა ხახვი მოითუშება, კერძი გადმოდგით ცეცხლიდან და მიირთვით ცხლად.

ქათმის გულ-ღვიძლი

3.8 (76.36%) 11 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ლობიო ლორით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი