შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათამი დავჭრათ თანაბარ ნა჻რენად. ხახვი დავჭღათ მრგვლად. ავიღოთ ორი ქვაბი –
დიდში ჩავასხათ წყალი, ჩავდგათ პატარა ქვაბი და ჩავაწყოთ ფენა-ფენა ქათმის ხორცი,
გაგრის ჩირი, ხახვი, ქიშმიში. მოვაყაროთ მარილი,პილპილი და დავახუროთ ხუფი დიდ ქვაბს.
როცა წყალი ადუღდება და აორთქლდება, ქათმიან ქვაბში ჩაიღვრება. როცა ქათმის ხორცი მოიხარშება,
მოვასხათ არაჟანი, ერთხელ წამოვადუღოთ და გადმოვდგათ ცეცლხიდან.
ტოლმა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი