შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათამი დაჭერით, მოათავსეთ ალუმინის ქვაბში და მოშუშეთ. სანამ მოიხარშება, დაამატეთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. ხახვი ხარშვას რომ დაიწყებს, დაამატეთ სუნელები, ძალიან წვრილად დაჭრილი ქინძი, 5 წუთის შემდეგ დაასხით ადუღებული წყალი, იმდენი, რომ ხორცი ნაწილობრივ დაფაროს, ჩაყარეთ მარილი, წიწაკა. წამოადუღეთ. მზა სადილს დაამატეთ დანაყული ნიორი.
ღორის ხორცის რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი