შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათმის ბულიონი და თავშავა მოზრდილ ქვაბში მოათავსეთ და აადუღეთ. დაამატეთ ქათმის ხორცი და ტემპერატურას დაუწიეთ. ქათმის ხორცი 10-15 წუთის განმავლობაში ხარშეთ, ვიდრე მთლიანად გამზადდება.
გადმოიღეთ ხორცი, ჩადეთ ჯამში, თავზე დაახურეთ და თბილად შეინახეთ. კუსკუსი და გახეხილი ლიმონი საშუალო ზომის ჯამში მოათავსეთ. კუსკუსს დაასხით ქათმის ბულიონი. დააფარეთ ჯამს სახურავი და გააჩერეთ 10 წუთს, ვიდრე კუსკუსი მთლიანად შეიწოვს წვენს. თხლად დაჭერით ქათმის თეთრი ხორცი და შეურიეთ კუსკუსს.
სოკოს სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი