შემადგენლობა:
მომზადება:
მთელი ქათამი ჩადეთ მდუღარე წყალში და ოდნავ მოთუთქეთ. ამოიღეთ და გააცივეთ. მარილწყალში მოხარშეთ ბრინი ( ბრინჯს მოხარშვა უნდა აკლდეს), გადაწურეთ საწურზე და გადაავლეთ ცივი წყალი. დაწრეტის შემდეგ მოათავსეთ ჯამში, დაამატეთ სუნელები , წითელი წიწაკა, ნიგოზი, წვრილად დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში, მარილი და კარგად აურიეთ. მიღებული მასით ამოავსეთ ქათამი, მუცელი ამოუკერეთ,წაუსვით არაჟანი, შედგით ცხელ ღუმელში და შებრაწეთ.
ბადრიჯნით ფარშირებული პომიდორი( სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი