შემადგენლობა:
მომზადება:
მოცემული ინგრედიენტებით დაახლოებით 40 ცალი პატარ-პატარა ნამცხვარი გამოგივათ. ფქვილს, გამდნარ კარაქსა და ნაღებს ხელით ავურეთ. დარიჩინსა და კარდემონს დავამატებთ და კარგად მოვზელთ. ცომს ნახევარი საათით გავაჩერებთ. შემდეგ ხის მრგვალ დაფას ავიღებთ და ცომს მასზე გავაბრტყელებთ. ცომი საშუალოდ უნდა გაბრტყელდეს და ფორმებად დაიჭრას. საცხობ ფირფიტაზე ‘’ კალკის’’ ქაღალდს დავაფენთ და მოჭრილ ცომებს დავალაგებთ. ღუმელში შევდებთ და 40-45 წუთი გავაჩერებთ.
სამარხვო ტორტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი