ფუნჩხულა

შემადგენლობა:

მომზადება:

სიმინდის ფქვილითა და წყლით მოზელავთ ცომს და ტაფაზე დააწყობთ. სქელ მჭადებს გამოაცხობთ. გამომცხვალ მჭადებს კან მოაცლით და დაფშხვნით. აუცილებელია, რომ ცელ-ცელი სანამ არის, კანი მანამდე გააცალოთ. ასევე ყველს დაფშხვნით და დაფშხვნილ მჭადში აურევთ. გააკეთებთ პატარ-პატარა გუნდებს და შეგიძლიათ ეგრევე მიირთვათ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის რულეტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი