შემადგენლობა:
სოუსისთვის:
მომზადება:
მოვამზადოთ სოუსი: გამდნარ კარაქს დავამატოთ ფქვილი,თან განუწყვეტლივ ვურიოთ და
დავასხათ 125 გრაამი რძე, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, მუსკატის კაკალი, დავდგათ
ნელ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10 წთ გასქელებამდე. პარმეზანი გავხეხოთ, ფონტინი დავჭრათ
კბიკებად. სოუსში ჩავამატით პარმეზანი, 1 კვერცხის გული, ნაღები და კარგად ავურიოთ.
ფუნთუშას მოვაჭრათ თავი,ამოვაჭრათ გული, ჩავაწყოთ კუბიკებად დაჭრილი ფონტინი, მოვასხათ
სოუსი და შევდგათ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10-15 წთ.
სენდვიჩი ავოკადოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი