შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით პური. გაადნეთ კარაქი და შეწვით მასში დაჭრილი პური. გააარჩიეთ სოკო, მოზრდილი სოკოები
გაჭერით შუაზე. დაჭერით სალიამი და ლორი. გაფცქვენით ხახვი და დაჭერით. გააცხელეთ ზეთი და
მოხრაკეთ ხახვი, შემდეგ დაუმატეთ ლორი, სალიამი და სოკო და შკაზმეთ მარილითა და პილპილით.
დაუმატეთ შემწვარი პური, ოღონდ რამდენიმე ნაჭერი გადადეთ.ასევე დაუმატეთ ერთმანეთში არეული
დაჭრილი მწვანილი. ეს მასა გადაიტანეთ კარაქწასმულ თასში.
ათქვიფეთ ერთად კვერცხი და ნაღების ყველი. მოასხით ეს მიქსტურა პურსა და ლორს და ბოლოს, სულ
ზევიდან, მოათავსეთ გადადებულ გახუხული პური. გამოაცხვეთ ღუმელში 220-225 გრადუსზე 30 წთ.
კარტოფილიანი ფუნთუშები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი