შემადგენლობა:
მომზადება:
ფორთოხალს მრგვლად დაჭრით და 3 დღე-ღამის განმავლობაში წყალში გააჩერებთ. ოღონდ ეს წყალი დღეში ორჯერ უნდა გამოცვალოთ. მეოთხე დღეს სიროფს გააკეთებთ და დაჭრილ ფორთოხლებს შიგ ჩაალაგებთ. შემდეგ იქამდე ხარშავთ, სანამ ფორთოხლის კანი არ დარბილდება. ქილებში ჩაასხამთ და დახუფავთ. თუკი ფორთოხლის ნამდვილი გემოს გაგება გინდათ, ეს მურაბა მხოლოდ ერთი თვის მერე უნდა მიირთვათ.
კაკლის მურაბა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი