შემადგენლობა:
მომზადება:
გაფცქვენით და დაჭერით ფორთოხალი. მოათავსეთ პატარა თასებში და შედგით მაცივარში. გაჭერით
ავოკადო შუაზე სიგრძეზე და გამოაცალეთ კურკები. რბილობისგან ბენდერში გააკეთეთ პიურე
ფორთოხლის წვენთან, შაქართან, ვანილთან და კონიაკთან ერთად. პიურე მოათავსეთ ტორტის მოსართავ
ტომარაში და ეს მასა ზევიდან დაასხით ფორთოხლის ნაჭრებს. გარნირად გამოიყენეთ ალუბალი.
გოგრის პუდინგი ვაშლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი