მარტივი და გემრიელი.!
მომზადება:
ქვაბში ჩადეთ 50 გრ კარაქი და თხლად დაჭრილი 1 კგ ვაშლი, ისე რომ ფსკერი დაფაროს.
მოხარშეთ ბრინჯი. წყალი უნდა შემოადგეს.გაწურეთ. ჩაყარეთ ბრინჯი ქვაბში და ფენა-ფენად დააყარეთ 1-1/3
ჭიქა შაქრის ფხვნილი და 150 გრ კარაქი. დაახურეთ თავზე და ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 15-20 წთ.
სუფრაზე მიტანისას ქვაბი გამოაპირქვავეთ ლანგარზე, ისე რომ ვაშლი მოიქცეს ზემოთ .
ბრინჯი ხორცით და ტომატით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი