ფენოვანი ცომი ხორცით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ოხრახუში და ნიორი დავაბლენდეროთ ერთად და დავუმატოთ ხორცს, მოვაყაროთ მარილი

პილპილი და დავუმატოთ კვერცხის ცილა.კარგად ავურიოთ. გავაბრყელოთ ფენოვანი ცომი,

გავჭრათ შუაზე, ერთ ნახევარზე მოვათავსოთ ფარში, გარშემო მოვუსვათ ათქვეფილი კვერცხის

გული და გადავაფაროთ ცომის მეორე ნაწილი.მოვუკრათ გვერდები. შემდეგ დავჭრათ და

მოვათავსოთ საცხობ ფირფიტაზე. შევდოთ დაბალ ტემპერატურაზე 15-20 წთ.

ფენოვანი ცომი ხორცით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღვეზელები ფარშით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი