შემადგენლობა:
ცომსთვის:
გულსართისთვის:
მომზადება:
თბილ წყალში ჩავასხათ ძმარი, არაყი, ზეთი, მოვაყაროთ მარილი, ფქვილი და მოვზილოთ საშუალო სიმაგრის ცომი. მიღებული მასა გავყოთ 2 ნაწილად, მარგარინიც გავყოთ 2 ნაწილად. გავაბრტყელოთ ცომის 1 ნაწილი კარგად, მოვახეხოთ მარგარინი და დავახვიოთ რულეტისებურად. ცომისმ ეორე ნაწილსაც მოვახეხთ მარგარინი და გადავახვიოთ. ლობიოს დავასხათ წყალი, მოვხარშოთ,. როცა გამზადდება, გადავწუროთ ჩავზილოთ,შევაზავოთ სუნელებით და მოხრაკული ხახვით. ცომის 1 ნაწილი გავაბრტყელოთ ქურის ტაფის ზომაზე, დავაფინოთ, დავადოთ ლობიოს გული, მეორე ნაწილი გავაბრტყელოთ და დავაფაროთ ზემოდან, შემოვუკეცოთ ლობიანს გვერდებ, ზემოდან დანით დავსეროთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად.
საცივი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი