შემადგენლობა:
მომზადება:
მოამზადეთ საჭირო ინგრედიენტები: ბადაგი, ნიგოზი,ფქვილი და შაქარი. სიმინდის ფქვილი თასში ჩაყარეთ. ფქვილს დაასხით ბადაგი. ფქვილი ნელ-ნელა გახსენით ბადაგში. საჭიროებისამებრ დაუმატეთ კიდევ ცოტა ბადაგი. ბადაგი ქვაბში ჩაასხით და გაზქურაზე დადგით. დაუმატეთ ბადაგში გახსნილი ფქვილი და გამუდმებით ურიეთ. როცა ადუღდება, დაუწიეთ ცეცხლს. როცა ფლამუში ნუშტუკებს გაიკეთებს და კარად შესქელდება,დააყარეთ შაქარი. ამის სემდეგ ცეცხლზე კიდევ რამდენიმე წუთი გააჩერეთ. ფელამუში თეფშებზე ამოიღეთ და ნიგვზის ლებნებით მორთეთ.
წითელი მუსი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი