შემადგენლობა:
მომზადება:
ფორმას წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა. გააცხელეთ ღუმელი 175 გრადუსამდე.შაქარი, კვერცხი, 1 მწიკვი მარილი, შაქრიანი ვანილი და ლიმონის ცედრა ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე.დაუმატეთ კარაქი ან მარგარინი, ფქვილი, სახამებელი და ცომის საფხვიერებელი. ურიეთ 4 წთ. ჩაასხით ფორმაში და აცხვეთ 15 წთ.როდესაც ნამცხვარი ღია ყავისფერი გახდება, სველი დანით სიგრძეზე მსუბუქად დაჭერით და აცხვეთ კიდევ 35 წთ. ნამცხვარი მორთეთ ლიმონის ან შოკოლადის მინანქრით.
ჰოლანდიური ნამცხვარი ალუბლით |
ზალიან კარგიაა