ჩაქაფული

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი დაჭერით საშუალო ან პატარა ზომის ნაჭრებად.მოამზადეთ საჭირო ინგრედიენტები. დაჭერით ხახვი, ტარხუნა, ქინძი, თუ ტარხუნას უხეში ღერო აქვს, ფოთლები გააცალეთ და ისე დაჭერით. ქვაბში პირველ ფენად ჩააწყვეთ ხორცი, ზემოდან მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი და რამდენიმე ტყემალი. ბოლომდე ასე ფენა-ფენა ჩააწყვეთ ხორცი, ტყემალი და მაწვანილი. მოასხით თეთრი ღვინო. სურვილისამებრ შეგიძლიათ ცოტაოდენი წყალიც დაუმატოთ, რომ კერძი უფრო წვნიანი გამოვიდე. მოასხით თეთრი ღვინო. სურვილისამებრ შეგიძლიათ ცოტაოდენი წყალიც დაუმატოთ, რომ კერძი უფრო წვნიანი გამოვიდეს. ქვაბი საშუალო ცეცხლზე დადგით და თავსახური დაახურეთ, არმ ოურიოთ. როდესაც ჩაქაფული მზად იქნება, ჩაამატეთ ცოტა ტარხუნა და ცეცხლიდან გადადგით. ეს კერძს ტარხუნის ცოცხალ გემოს მისცემს. ჩაქაფულს უხდება თეთრი ღვინო.

ჩაქაფული

5 (100%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გულ-ღვიძლის მწვადი





ამ რეცეპტს აქვს 4 კომენტარი

  1. სახელი liza says:

    Dzalian didi madloba tsarmodgenili retseptistvis.
    Autsileblad visargebleb.

  2. tornike says:

    ღვინო ნახევრად მშრალი უნდა იყოს ! 😉

  3. თეკლა says:

    მაგარია ძაან

  4. Merina says:

    madloba kargi da gasagebi receptia

დატოვეთ კომენტარი