ქაბაბი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ძროხის ან ცხვრის რბილი ხორცი ხახვთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, ძალიან

წვრილად დაჭღილი შინდის ჩურჩით ან კოწახურით, დანაყილი პილპილით, შევურიოთ გათქვეფილი კვერცხი.

გავაკეთოთ დაკეპილი ხორცის პატარ-პატარა გუფთები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, ამოვავლოთ ორცხობილაში

და შევწვათ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. როცა შეიწვება, ცოტა წყალი დავასხათ და ვადუღთ რამდენიმე

წუთი.

ქაბაბი

3.6 (72%) 10 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კუჭმაჭი მეგრულად





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი