მომზადება:
ავიღოთ ორი წილი ტყემალი და ერთი წილი ღოღნოშო. გაავარჩიოთ, მოვაცილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ,
დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაციოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი,
კამა, ომბალო,ნიორი, წიწაკა,მარილი.ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ
ბოთლეში ან ქილებბში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ,გრილ ადგილას.
ნიგვზიანი ლობიო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი