შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხის გულები გავთქვიფოთ კარგად შაქრის პუდრასთან და ვანილთან ერთად,დავამატოთ “Mascarpone”,ცოტა კონიაკი (გემოვნებით) და ვთქვოფოთ მანამ,სანამ ერთიან სქელ მასას არ მივიღებთ. ბოლოს, ფრთხილად შევურიოთ ცალკე გათქვეფილი კვერცხის ცილა.
მოვამზადოთ 2 ჭიქა მაგარი ყავა და გავაციოთ,დავამატოთ ვანილი და კონიაკი გემოვნებით(დაახლოებით 2 ს/კ).
ტირამისუს პეჩენიები სათითაოდ,სწრაფად ამოვავლოთ ყავაში და მოვათავსოთ ღრმა ჭურჭელში,მოვასხათ კრემი,შემდეგ ისევ პეჩენიები და ბოლოს კრემი.
შევდათ მაცივარში მინიმუმ 6 საათი.
სუფრასთან მიტანის წინ თავზე მოვაყაროთ კაკაო.
ბეზე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი