შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხის გულები ცალკე ჭურჭელში გავთქვიფოთ კარგად.
კვერცხის გულებს დავამატოთ 1,5 ჭიქა შაქარი, ვანილი, 200 მლ ზეთი და გავთქვიფოთ,
შემდეგ დავამატოთ 10 ს/კ თბილი წყალი, გამაფხვიერებელი(ან სოდა-ძმრით) და 2,5 ჭიქა (ან ცოტა მეტი)ფქვილი.
შემდეგ 5 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად. ფრთხილად შევურიოთ გათქვეფილი ცილა ცომს.
ცომის გავყოთ შუაზე და ნახევარს დავამატოთ 2-3 ს/კ კაკაო.
ცხიმწასმულ ფორმაში თითო-თითო სუფრის კოვზობით მოვათავსოთ.
გამოვაცხოთ 175 გრადუსზე.
რულეტი ქიშმიშით და ნიგვზით |