ტყემლის საწებელი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

ტყემალი ჩავყაროთ ქვაბში. დავასხათ იმდენი წყალი, რომ დაფაროს. მოვხარშოთ, გავაცივოთ, ნახარში წყალი გადავღვაროთ, ტყემალს ამოვაცალოთ კურკები, კარგად დავსრისოთ და მიღებული ტყემლის წვენი  შევკაზმოთ. თუ სქელი გამოვიდა, შეიძლება წყლის დამატება. შემდეგ გადავწუროთ დაწურში. საწურზე დარჩენილი ჩენჩო და მწვანილის მასა კარგად გავწუროთ.

ტყემლის საწებელი

2.6 (52.73%) 11 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სამარხვო სალათი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი