ტრიუფელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარაქს კონიაკს დავასხამთ და ხელით ავზელთ. ფქვილსაც შევურევთ და კარგად

უნდა ვურიოთ. იმდენი ხანი უნდა ვზილოთ, სანამ ტრიუფელის ფორმას არ მიიღებს

გაცხელებულ, ცხიმწასმულ ტაფაზე დავდებთ და გამოვაცხობთ. კაკაოსა და შაქრის პუდრას

ერთმანეთში გადავურევთ.როცა ნამცხვარი გამოცხვება, ამ მასაში ამოვსვრით.

ტრიუფელი

4 (80%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ლიმონის კანის ცუკატი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი