შემადგენლობა:
ცომისთვის:
ვარდისფერი სუფლესათვის:
თეთრი სუფლესათვის:
მომზადება:
ცომის მოსამზადებლად კვერცხის ცილები ავთქვფიოთ აქაფებამდე, ნელ-ნელა შევათქვფიოთ შაქრის ფხვნილი, დავუმატოთ თითო-თითო კვერცხის გული და ფქვილი. მიღებული ცომი 30 წუთის განმავლობაში გამოვაცხოთ 170 გრადუს ტემპერატურაზე გაცხელებულ ღუმელში. გამოვიღოთ და გავაციოთ.
ვარდისფერი სუფლეს მოსამზადებლად ხაჭო, არაჟანი, მურაბის წვენი და შაქრის ფხვნილი ავთქვფიოთ ბლენდერით, ბოლოს დავუმატოთ წყალში წინასწარ გახსნილი ჟელატინი.
თეთრი სუფლეს მოსამზადებლად ბლენდერში ავთქფიოთ არაჟანი, ლიმონის წვენი და შაქრის ფხვნილი, დავუმატოთ წყალში წინასწარ გახსნილი ჟელატინი. ბისკვიტს მოვასხათ ვარდისფერი სუფლე, 1,5 საათით შევდოთ მაცივარში შემდეგ დავასხათ თეთრო სუფლე და შევინახოთ მაცვიარში შემდეგ დავასხათ თეთრი სუფლე და შევინახოთ მაცივარში ერთი ღამე.
ნაყინის დესერტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი