ტორტი რაფაელო

შემადგენლობა:

კრემისთვის:

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად. დავამატოთ რძეში გახსნილი სოდა, დავასხათ გამდნარი მარგარინი და დავამატოთ იმდენი ფქვილი, რომ მივიღოთ რბილი ცომი. ცომი ადვილად უნდა ბრტყელდებოდეს. დავყოთ 5-6 ნაწილად, გავაბრტყელოთ და სათითაოდ გამოვაცხოთ ცხიმწასმულ, ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე. კრემის მოსამზდებლად ავთქვიფოთ ცივი არაჟანი შაქრის პუდრასთან ერთად. თითოეულ ფენას წავუსვათ კრემი, მოვაყაროთ ქოქოსი და დავადოთ ერთმანეთს. ტორტის გვერდებიცა და ზედაპირიც დავფაროთ  ქოქოსის ფანტელებით. ზევიდან შეგიძლიათ გააფორმოთ რაფაელოებით.

ტორტი რაფაელო

4.5 (89.6%) 25 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. mariamchalidze says:

    რამდენ გრადუსზე უნდა გამოაცხო ????

დატოვეთ კომენტარი