შემადგენლობა:
მომზადება:
ცილა ავთქვიფოთ ბეზეს მიღებამდე, დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი. ისევ ავთქვიფოთ, დავუმატოთ ერბო(შეიძლება მცენარეულიც), მაწონი, სოდა, ფქვილი, კაკაო, ტაფაზე გავფინოთ პერგამენტის ქაღალდი, ცომი ზედ დავასხათ და გამოვაცხოთ.
კრემი:
1 ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 3 ს/კ ფქვილი, 1 ჭიქა რძე ავადუღოთ. 6 კვერცხის გული ავთქვიფოთ, დავუმატოთ მოხარშულ და გაციებულ რძის მასას, ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ, გავაციოთ, თითო-თითო კოვზი დავუმატოთ 200 გრ ათვეფილ კარაქს. კრემი შევაზაოთ ვანილით. ტორტს მთლიანად წავუსვათ კრემი და მოვრთოთ მინანქრით.
ყაბაყის და შოკოლადის ნამცხვარი |